Tatal Nostru

"Tatal nostru care esti in ceruri  sfinteasca-se numele Tau,Vie imparatia Ta,faca-se voia Ta,precum in cer asa si pe Pamant.Painea noastra cea de toate zilele da-ne-o noua astazi si ne iarta noua gresalele noastre precum si noi iertam gresitilor nostri si nu ne duce pe noi in ispita ,ci ne izbaveste de cel  rau ,ca a Ta este Imparatia Slava si P,uterea

In numele Tatalui,

A lFiului ,

Al sfantului duh ,

Amin.!!"            

 
 
            

 

 

             

            

 

 

               

   

 

 

                                       Rugaciune  

"O ,Preacurata Maica a Domnului,Vindecatoa!Asculta suspinele noastre indurerate in fata icoanei tale facatoare de minuni.Cauta la fiii tai ce indura suferinte si cad inaintea icoanei tale.Precum pasarea isi acopera cu aripile puii sai,asa si tu acopera-pe noi cu mult vindecatorul tau omofor.Acolo unde suferintele intrec puterile noastre,vino si ne da rabdare si alinare. Acolo unde disperarea se furiseaza in suflete,lumineaza-ne cu dumnezeiasca lumina.Pe cei slabi de inger ii mangaie,pe neputinciosi ii intareste,calmeaza inimile impietrite si le inmoaie cu lumina ta. Vindeca pe robii tai cei bolnavi,atotmilostiva imparateasa.Binecuvanteaza mintea si mainile celor ce ingrijesc pe bolnavi,ca sa serveasca drept unelte in mana Atotputernicului  Doctor,Hristos Mantuitorulnostru.Ca si cum ai fi  aici cu noi,ne rugam tie in fata icoanei tale,Tinde-ti mainile tale pline de doctorie si vindecare.Bucuria celor scarbiti,mangaierea celor bolnavi,vindeca-ne!Ca,primind de la tine grabnica salvare,sa proslavim Treimea cea de o fiinta si nedespartita:pe Tatal,pe Fiul si pe Duhul Sfant,in vecii vecilor.

Amin!!"                                

              
 

 

 

 

 

               

 

 

 

 

 

 

 

            

 

 

 

  Crezul
"Cred intru unul Dumnezeu, Tatal Atotiitorul, Facatorul cerului si al pamantului, al tuturor celor vazute si nevazute.
Si intru unul Domn Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, Unul-Nascut, Carele din Tatal S- a nascut mai inainte de toti vecii. Lumina din lumina, Dumnezeu adevarat din Dumnezeu adevarat, nascut nu facut; Cel de o fiinta cu Tatal, prin Carele toate s-au facut.
Carele pentru noi oamenii si pentru a noastra mantuire S-a pogorat din ceruri si S-a intrupat de la Duhul Sfant si din Maria Fecioara, si S-a facut om.
Si s-a rastignit pentru noi in zilele lui Pontiu Pilat si a patimit si S-a ingropat.
Si a inviat a treia zi, dupa Scripturi.
Si s-a suit la ceruri si sade de-a dreapta Tatalui.
Si iarasi va sa vina cu slava, sa judece vii si mortii, a Carui Imparatie nu va avea sfarsit.
Si intru Duhul Sfant, Domnul de viata facatorul, Carele de la Tatal purcede, Cela ce impreuna cu Tatal si cu fiul este inchinat si slavit, Carele a grait prin prooroci.
Intru una, sfanta, soborniceasca si apostoleasca Biserica.
Marturisesc un Botez, intru iertarea pacatelor.
Astept invierea mortilor.
Si viata veacului ce va sa fie.

 Amin !"                                      Home